Oppstart høsten 2019

Velkommen tilbake til et nytt semester med tissue! Håper at dere har hatt en fin sommer og at utøverne er klare for å starte opp igjen :)

Denne våren blir det trening hver lørdag fra kl. 14:15-16:00. Se derfor bort i fra klokkeslettet (for tissue) som står på hjemmesiden, det er foreløpig ikke oppdatert.

Fremover kommer kommunikasjonen til å foregå i appen, så følg med her for informasjon gjennom semesteret. Det er også mulig å sende spørsmål i vår felles gruppe for tissue, men om dere har behov for direkte kontakt med meg ut over dette finner dere min kontaktinformasjon ved å trykke dere inn på mitt navn.

Gleder meg til å se alle igjen neste lørdag (31/08)!

Hilsen Marie