Familie-basket 8. November avlyses

Vi vil med dette gi beskjed om at familie-basket arrangementet som var planlagt 8. november avlyses. Dette var opprinnelig planlagt som erstatning for familie-basket i mai tidligere i år, som ikke lot seg gjennomføre på grunn av rot med booking av Langhushallen. Nå som det nærmer seg og vi har serieoppsettet ser vi at det blir krevende for mange å sette av tid til å planlegge og/eller delta på dette i en helg hvor Langhus Lionslag spiller 7 kamper og vi har hjemmekampdag på søndag. Vi kommer derfor til å avlyse denne gangen og går fra våren 2020 tilbake til vanlig tidspunkt for dette tradisjonsrike arrangementet.

Eigil Samset

GO LIONS!