Gratis basketball trening på SFO

Bor du i Ski, Kråkstad eller Langhus - Bli med å spill basketball med oss i Langhus Basket TILBUD UT 2019: Alle nye spillere betaler kun medlemskontingent (250kr) til Langhus AIL ved innmelding, treningsavgift betales først i 2020.

Se artikkel i ØB

Snart kommer vi til Ski, Finstad og Kråkstad skole for å tilby basketball til 2, 3 og 4.trinn på SFO.

Tusen takk til SpareBank 1 Østfold Akershus og Ski kommune for støtte og midler til å kunne gjennomføre prosjektet.

I løpet av sesongen 2019-2020 besøker vi 6 skoler og SFO; Bøleråsen skole, Langhus skole, Hebekk skole, Finstad skole, Ski skole og Kråkstad skole. Gratis basketaktivitet til alle!

Vi rekrutterer spillere fra Langhus, Ski og Kråkstad og vi håper flere har lyst til å spille basketball på fritiden!

TILBUD UT 2019: Alle nye spillere betaler kun medlemskontingent (250kr) til Langhus AIL ved innmelding, treningsavgift betales først i 2020. Kontakt klubben for mer informasjon; basket@langhusil.no

Langhus Basket trener i Langhushallen og på gymsaler i Ski og Langhus.

For å se alle våre lag og treningstider gå inn på vår hjemmeside: www.langhusbasket.no
Velg idrett basketball - trykk på treningstider