MEDALJEDRYSS TIL LANGHUS TURN

Langhus deltok med 19 gymnaster på helgens nasjonale konkurranse i Troppsgymnastikk; Drammen Challenge i ROS Arena.

De stilte i klassene Rekrutt 1&2, Junior Kvinner, Junior miks og Junior herrer med sterke foreninger fra hele Norge og tøff motstand. Likevel kjempet Langhus-gymnastene som aldri før og nærmest tapetserte pallen:

3 gull🥇, 4 sølv🥈 og 1 bronse🥉!

På toppen av det slo de sin egen poengrekord hele 4 ganger!

Like fantastisk er det å stille med 7 helt nye gymnaster og et rykende ferskt rekruttlag som i sin aller første konkurranse tok 3.plass i trampett av 18 lag! Dermed hadde vi 2 Rekruttlag fra Langhus på pallen samtidig 😍
Ekstra gjevt var det også når Junior Miks tok 2.plass i apparatet Tumbling med all-time-high karakteren 12.850. Dette fordi vi på grunn av plassmangel ikke har Tumbling-apparat selv, men må trene kompensatorisk på en airfloor.

Vi har ikke de beste treningsfasilitetene og det er trangt med plass. Likevel viser vi sterk lagånd og har lomma full av pågangsmot! Tusen takk til alle foreldre og tilskuere som var med og heiet oss frem❤️
Stolte, slitne og glade tar Langhus med seg totalt 8 pokaler hjem!

Gratulerer 🤩