Nordre Follo inviterte lag/foreninger

Partiene som skal styre Nordre Follo inviterte i kveld lag, foreninger og frivillige til innspillsmøte til politisk plattform i Nordre Follo kommune for 2019-2023. Langhus Allianseidrettslag var tilstede og ga innspill.

Sportslig leder i Langhus Turn, Ellen Langseth, tok ordet på våre vegne. Hun minnet politikerne om at eiendommen hvor gamle Vevelstad ungdomsskole lå, er solgt. Og det skal rives og bygges boligblokker der. Enn så lenge turner 400 barn og unge i den gamle gymsalen. Men det er bare litt over ett år til turn må ut derfra.

Det er dessverre ikke startet arbeid med å planlegge/bygge noe til erstatning for turnerne våre selv om det er flere år siden Ski kommunestyre vedtok å bygge nytt. Ellen etterlyste handling fra politikerne.

Det var mange forskjellige interessegrupper til stede i Foajéen i Ski Rådhusteater og innspillene handlet om alt fra bolig-utbygging, helse, bevaring av skog, musikk, kunst, kultur, jegeropplæring, skolebibliotek, brytematter, basseng til turnlokaliteter som miljøet vårt er helt avhengig av.

Politikerne ved Arbeiderpartiets Hanne Opdan takket alle de fremmøtte for all frivillig innsats i lokalsamfunnet vårt og takket for alle innspillene.