Tips til bruk av Spoortz appen

Foreldre til spillere som vil lese noen triks for å få ting riktig satt opp i appen: les videre!

Tips til bruk av Spportz appen for foreldre: De av dere som er foreldre til barn som spiller i Langhus AIL vil oppdage at når dere legger dere inn i Spoortz med egen epost kommer dere inn som barnet (ikke som foresatt). Man kan da gå inn på «Familie» i appen og velge «Legg til foresattbruker». Dette vil gi en egen bruker som har barnet knyttet til seg. Du vil se treninger og annet som gjelder barnet og kunne svare på vegne av barnet. Har man flere barn i klubben kan man etterpå logge seg inn med det andre barnets brukernavn og legge til seg selv som foresatt. Ved å senere bruke foresattkontoen får man tilgang til alle barn.

Om det er flere brukere som ser registrert med samme epost eller mobil kan det være litt tricky. For å komme inn på riktig konto kan det være nødvendig å bruke Spoortz-brukernavnet (ikke epost eller mobil). Dette kan sendes fra klubben ved å kontakte oss på post@langhusil.no om du ikke har det.
Gjør du som beskrevet over skal det være mulig å ha en foresattbruker som f.eks. har ett barn i basket og ett i turn og oversikt over begge i appen (uten å logge seg inn og ut).

Spør om det er noe!