Turn - meld dere på

I appen vår fra Spoortz vises invitasjoner fra gruppene der hvor det er åpent for alle. Nå er det tid for å melde seg på turn og fristen er 26. august kl 20.

Langhus Turn har tidligere i sommer hatt en intern runde i turngruppa med påmelding for de som er med fra før. Nå er det en åpen runde med mulighet for andre å melde seg på til resterende plasser for høstens partier. Sjekk appen! Påmelding kan gjøres så lenge det er plasser igjen, men siste frist er mandag 26. august kl 20.

Hvis du har spørsmål om påmelding eller treningstider, send mail til aktivitetlanghusturn@gmail.com.

Er du ikke interessert, ber vi deg bare overse meldingen, eller trykk på "Meld på"-knappen og velg deretter "Svar at du ikke kommer".