Klubben trenger frivillige - framtiden avhenger av deg

2018 er her og klubben rekrutterer frivillige til ulike oppgaver. Langhus Allianseidrettslag trenger særlig gode krefter som kan ta på seg ulike oppgaver innen den administrative delen av klubbdriften. Tips oss!

Det er snart årsmøte igjen. Valgkomitéen og styret trenger forslag på helt vanlige folk i nabolagene på Langhus som kan tenke seg å bidra innenfor administrative oppgaver. Det er selvfølgelig ikke en ulempe å kjenne til idrettene, men det er ikke noe krav. Nå rekrutterer vi til oppgaver og verv som er mer avhengig av mulighet til å organisere ting, ringe, sende mailer, lage informasjon, hjelpe til med arrangementer, jobbe med klubbutvikling mm.

Vet du noen som synes idretten er viktig, som vil være med og videreutvikle lokalmiljøet på Langhus og tilbudet på Idrettsskolen, Basket, Turn og Bordtennis? Og til det leter vi kanskje etter noen du kjenner. Eller kanskje du har noe på hjertet selv. Send oss tips og forslag. Så følger vi opp og tar kontakt for å finne ut mulige oppgaver det kan være interessant å jobbe med. Personene trenger ikke være spurt på forhånd.

Send oss forslag her på personer vi kan kontakte. Vi trenger navn og kontaktinformasjon. 

Årsmøtet etter 2017 vil bli holdt mandag 12. mars 2018 kl 19.

Kontingentstatus 2019

 
Kontingent 2019
Ubetalt beløp: 44000
Ubetalt antall: 176
Betalt beløp: 94000
Betalt antall: 368
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift