Minneord

Et æresmedlem er gått ut av tiden. Vi minnes i takknemlighet Per Arve Hansen. Han bisettes fra Ski middelalderkirke kl 1300 i dag torsdag 21. juli.

Per Arve Hansen (70 år) tapte kampen mot kreften mandag 11. juli.

Per Arve var i mange år engasjert i Langhus IL. Han begynte som fotballtrener for aldersbestemte lag i 1978. Høydepunktene var da han tok guttelaget til finalen i Adidascup i 1987 og juniorlaget til semifinalen i Gothia cup i 1989.

Parallelt organiserte Per Arve Langhus-cupen i flere år. I tillegg har han vært dommer, hvor han også representerte Langhus IL, samt spilt for Old Boys laget.

Senere var Per Arve en del av trenerteamet for A-laget. I 2007 rykket A-laget opp til 3. divisjon for første gang i klubbens historie.

Per Arve har alltid vært opptatt av Langhus IL og var og så på A-laget helt til og med siste hjemmekamp før sommerferien 21. juni, til tross for at sykdommen etterhvert hadde rammet han hardt.

I ettertid vil Per Arve bli husket for sitt oppriktige engasjement, sin dedikasjon og tilstedeværelse, både på og utenfor fotballbanen. Han var en spesielt energisk og engasjert person rundt kamper og treninger. Han hadde et sterkt vinnerinstinkt og et stort hjerte for fotballen på Langhus.

Manglet vi en keeper på treningene, så gikk han i mål. Da var det bare 100% innsats som gjaldt, og han krevde det samme av forsvaret foran seg.

Per Arve var æresmedlem av Langhus IL. Vi lyser fred over hans minne.

Frank Finstad, Johnny Bakker og Kjetil Andresen