Utvikling av Langhus Idrettspark

Sentrumsplanen for Langhus er vedtatt, og dette gir store utviklingsmuligheter for Langhus Idrettspark.

Som en del av sentrumsplanen ble det vedtatt at Langhus Bad med tilhørende gymsal ikke skal rives før nytt anlegg er på plass. Det jobbes nå med å få i gang et forprosjekt for nytt svømmeanlegg i idrettsparken, planen er at dette skal bli et region/nasjonalanlegg. I tillegg vil et forprosjekt inkludere allbrukshall.  Et ferdig nyanlegg vil realisere salg og boligutvikling av eiendommen hvor dagens svømmeanlegg er. Langhus AIL har et godt samarbeid med Ski Alliansen. De har som kjent store planer for utvikling av Ski idrettspark. Politikere, både posisjon og opposisjon, har uttalt seg positive til utviklingen.

Vil du vite mer? Kontakt Geir Frode Trondseth, han representerer Langhus AIL i utvikling. Mob. : 92828595