Velkommen til vår nye hjemmeside

Ny hjemmeside for Langhus AIL er endelig på plass.

Klubb123 er vår nye leverandør av hjemmeside. De leverer til store klubber som Molde Fotballklubb og Vålerenga Fotball.

Av klubber i vårt nærmiljø har både Kolbotn IL og Oppegård IL gått for samme løsning som oss.

Hver idrett og hvert lag innenfor hver idrett har sine egne hjemmesider inne på denne siden, og meningen er at trenere og lagledere skal bruke denne siden som sitt arbeidsområde rundt laget.

De som har fått konkrete roller ifm hjemmesiden har enten vært på kurs allerede, eller vil om kort tid bli innkalt til kurs.

Har du noen spørsmål eller tilbakemeldinger til hjemmesiden så send det til web@langhusil.no. Vi tar gjerne imot både ris og ros.