Tips til bruk av Spoortz appen

Foreldre til spillere som vil lese noen triks for å få ting riktig satt opp i appen: les videre!

Turn - meld dere på

I appen vår fra Spoortz vises invitasjoner fra gruppene der hvor det er åpent for alle. Nå er det tid for å melde seg på turn og fristen er 26. august kl 20.

Påminnelse kontingent

I dag er det sendt ut påminnelse til alle som ikke har betalt kontingent kr 250 for 2019. Fint om dere sjekker mail og betaler.

Medlemskontingent for i år

Alle får i disse dager regning for å være medlem i klubben i 2019. Noen fikk allerede 2. juni. Det koster bare 250 kroner. Betal gjerne med vipps. Les hvordan.

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: