Allidrett - Informasjonsmøte

Informasjonsmøtet for foreldre blir 2. september kl 20 i Stil Arena.

Allidrett - første trening høst 2019 og påmelding

Første trening i høst - tirsdag 10. september. Her er fremgangsmåte for påmelding

Turn - meld dere på

I appen vår fra Spoortz vises invitasjoner fra gruppene der hvor det er åpent for alle. Nå er det tid for å melde seg på turn og fristen er 26. august kl 20.

Påminnelse kontingent

I dag er det sendt ut påminnelse til alle som ikke har betalt kontingent kr 250 for 2019. Fint om dere sjekker mail og betaler.

Medlemskontingent for i år

Alle får i disse dager regning for å være medlem i klubben i 2019. Noen fikk allerede 2. juni. Det koster bare 250 kroner. Betal gjerne med vipps. Les hvordan.

Basket-gutta 2006/2007 til B-finalen!

Langhus Lions U13 i sluttspillet i Pirates Cup

Krist Himmelfartshelgen går Pirates Cup av stabelen i Kristiansand. Vårt eget U13 lag spiller akkurat nå semifinale i B-sluttspillet mot Lura fra Sandnes.

Opplæring medlemsregister

Vi har besøk fra vår leverandør av hjemmeside og medlemsregister. Nå trener vi på å bruke appen til Spoortz.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: