Medlemskontingent for i år

Alle får i disse dager regning for å være medlem i klubben i 2019. Noen fikk allerede 2. juni. Det koster bare 250 kroner. Betal gjerne med vipps. Les hvordan.

Basket-gutta 2006/2007 til B-finalen!

Langhus Lions U13 i sluttspillet i Pirates Cup

Krist Himmelfartshelgen går Pirates Cup av stabelen i Kristiansand. Vårt eget U13 lag spiller akkurat nå semifinale i B-sluttspillet mot Lura fra Sandnes.

Opplæring medlemsregister

Vi har besøk fra vår leverandør av hjemmeside og medlemsregister. Nå trener vi på å bruke appen til Spoortz.

Nytt styre etter årsmøtet

Torsdag 21. mars hadde vi årsmøte. Bjørn Hansen ble gjenvalgt som leder for 2 år. Sjekk hvilke andre som er med og leder idrettslaget slik at DU kan drive med den aktiviteten du liker.

Sakliste og saksdokumenter for årsmøte i Langhus Allianseidrettslag

Styret viser til innkalling til årsmøte av 21. februar 2019. Årsmøtet avholdes den 21. mars 2019 kl 18.00 i møterommet i 2. etasje i Stil Arena.

Medlemsregisteret

Alle gruppene/idrettene i Langhus Allianseidrettslag skal bruke samme medlemsregister, og vi skal ikke lenger ha lister på regneark eller lignende. Kurskveld for alle gruppene om enkel bruk av systemet kommer.

Langhus Lions Basket søker trenere

Vil du være med å skape glede for basketball og utvikle unge spillere?

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: