MEDALJEDRYSS TIL LANGHUS TURN

Langhus deltok med 19 gymnaster på helgens nasjonale konkurranse i Troppsgymnastikk; Drammen Challenge i ROS Arena.

Nordre Follo inviterte lag/foreninger

Partiene som skal styre Nordre Follo inviterte i kveld lag, foreninger og frivillige til innspillsmøte til politisk plattform i Nordre Follo kommune for 2019-2023. Langhus Allianseidrettslag var tilstede og ga innspill.

Langhusbrød

Vi har fått vårt eget sponsorbrød på Meny med logoen vår på, forteller styreleder for Langhus Allianseidrettslag, Bjørn Hansen. Klubben tjener 2 kr per solgt brød. Pengene skal gå til barneidretten. Løp og kjøp! (Foto: ØB)

Det viktige valget

Les om anleggskomitéens iherdige arbeid for videreutvikling av Langhus Idrettspark. Og tenk gjennom hva du vil stemme i lokalvalget ut fra hva partiene legger vekt på.

Allidrett - Informasjonsmøte

Informasjonsmøtet for foreldre blir 2. september kl 20 i Stil Arena.

Tips til bruk av Spoortz appen

Foreldre til spillere som vil lese noen triks for å få ting riktig satt opp i appen: les videre!

Turn - meld dere på

I appen vår fra Spoortz vises invitasjoner fra gruppene der hvor det er åpent for alle. Nå er det tid for å melde seg på turn og fristen er 26. august kl 20.

Påminnelse kontingent

I dag er det sendt ut påminnelse til alle som ikke har betalt kontingent kr 250 for 2019. Fint om dere sjekker mail og betaler.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: