Gratis basketball trening på SFO

Bor du i Ski, Kråkstad eller Langhus - Bli med å spill basketball med oss i Langhus Basket TILBUD UT 2019: Alle nye spillere betaler kun medlemskontingent (250kr) til Langhus AIL ved innmelding, treningsavgift betales først i 2020.

MEDALJEDRYSS TIL LANGHUS TURN

Langhus deltok med 19 gymnaster på helgens nasjonale konkurranse i Troppsgymnastikk; Drammen Challenge i ROS Arena.

Nordre Follo inviterte lag/foreninger

Partiene som skal styre Nordre Follo inviterte i kveld lag, foreninger og frivillige til innspillsmøte til politisk plattform i Nordre Follo kommune for 2019-2023. Langhus Allianseidrettslag var tilstede og ga innspill.

Langhusbrød

Vi har fått vårt eget sponsorbrød på Meny med logoen vår på, forteller styreleder for Langhus Allianseidrettslag, Bjørn Hansen. Klubben tjener 2 kr per solgt brød. Pengene skal gå til barneidretten. Løp og kjøp! (Foto: ØB)

Det viktige valget

Les om anleggskomitéens iherdige arbeid for videreutvikling av Langhus Idrettspark. Og tenk gjennom hva du vil stemme i lokalvalget ut fra hva partiene legger vekt på.

Allidrett - Informasjonsmøte

Informasjonsmøtet for foreldre blir 2. september kl 20 i Stil Arena.

Tips til bruk av Spoortz appen

Foreldre til spillere som vil lese noen triks for å få ting riktig satt opp i appen: les videre!

Turn - meld dere på

I appen vår fra Spoortz vises invitasjoner fra gruppene der hvor det er åpent for alle. Nå er det tid for å melde seg på turn og fristen er 26. august kl 20.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: